Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7440
Title: | ผลของวิธีการทำแห้งต่อการเปลี่ยนแปลงลักษณะทางกายภาพ เคมี จุลินทรีย์และประสาทสัมผัสของใบมะกรูดในระหว่างการเก็บรักษา |
Other Titles: | Effec of drying methods on physical, chemical, microbiological and sensory characteristics of kaffir lime leaves (citrus hystrix DC.) during storage |
Authors: | วรพงษ์ อัศวเกศมณี นฤพร เฟื่องฟุ้ง |
Keywords: | มะกรูด ใบ การอบแห้ง;มะกรูด ใบ การเก็บและรักษา;โพลีฟีนอล |
Issue Date: | 2552 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7440 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
324359.pdf | 2.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License