Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7440
Title: ผลของวิธีการทำแห้งต่อการเปลี่ยนแปลงลักษณะทางกายภาพ เคมี จุลินทรีย์และประสาทสัมผัสของใบมะกรูดในระหว่างการเก็บรักษา
Other Titles: Effec of drying methods on physical, chemical, microbiological and sensory characteristics of kaffir lime leaves (citrus hystrix DC.) during storage
Authors: วรพงษ์ อัศวเกศมณี
นฤพร เฟื่องฟุ้ง
Keywords: มะกรูด ใบ การอบแห้ง;มะกรูด ใบ การเก็บและรักษา;โพลีฟีนอล
Issue Date: 2552
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7440
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
324359.pdf2.61 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons