Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7440
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวรพงษ์ อัศวเกศมณี-
dc.contributor.authorนฤพร เฟื่องฟุ้ง-
dc.date.accessioned2011-07-05T06:52:20Z-
dc.date.available2011-07-05T06:52:20Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7440-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552en_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectมะกรูด ใบ การอบแห้งen_US
dc.subjectมะกรูด ใบ การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectโพลีฟีนอลen_US
dc.titleผลของวิธีการทำแห้งต่อการเปลี่ยนแปลงลักษณะทางกายภาพ เคมี จุลินทรีย์และประสาทสัมผัสของใบมะกรูดในระหว่างการเก็บรักษาen_US
dc.title.alternativeEffec of drying methods on physical, chemical, microbiological and sensory characteristics of kaffir lime leaves (citrus hystrix DC.) during storageen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
324359.pdf2.61 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons