Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7261
Title: | การศึกษาดัชนีคุณภาพของหมึกกล้วย และหมึกกระดองระหว่างการเก็บ รักษาโดยการแช่ในน้ำแข็ง และการแช่เยือกแข็ง |
Other Titles: | Study on quality indices of squid (Photololigo duvaucelii) and cuttlefish (Sepia aculeata) during iced and frozen storage |
Authors: | ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์ อดิศรา ตันตสุทธิกุล |
Keywords: | ปลาหมึก คุณภาพ;ปลาหมึก การแช่เย็น;โปรตีน โครงสร้างเคมี |
Issue Date: | 2553 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7261 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
324915.pdf | 3.87 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License