Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7261
Title: การศึกษาดัชนีคุณภาพของหมึกกล้วย และหมึกกระดองระหว่างการเก็บ รักษาโดยการแช่ในน้ำแข็ง และการแช่เยือกแข็ง
Other Titles: Study on quality indices of squid (Photololigo duvaucelii) and cuttlefish (Sepia aculeata) during iced and frozen storage
Authors: ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์
อดิศรา ตันตสุทธิกุล
Keywords: ปลาหมึก คุณภาพ;ปลาหมึก การแช่เย็น;โปรตีน โครงสร้างเคมี
Issue Date: 2553
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7261
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
324915.pdf3.87 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons