Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7261
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์ | - |
dc.contributor.author | อดิศรา ตันตสุทธิกุล | - |
dc.date.accessioned | 2011-05-03T06:44:29Z | - |
dc.date.available | 2011-05-03T06:44:29Z | - |
dc.date.issued | 2553 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7261 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | ปลาหมึก คุณภาพ | en_US |
dc.subject | ปลาหมึก การแช่เย็น | en_US |
dc.subject | โปรตีน โครงสร้างเคมี | en_US |
dc.title | การศึกษาดัชนีคุณภาพของหมึกกล้วย และหมึกกระดองระหว่างการเก็บ รักษาโดยการแช่ในน้ำแข็ง และการแช่เยือกแข็ง | en_US |
dc.title.alternative | Study on quality indices of squid (Photololigo duvaucelii) and cuttlefish (Sepia aculeata) during iced and frozen storage | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
324915.pdf | 3.87 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License