Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10251
Title: | Impact of endogenous compounds and oxidation on microbial transglutaminase-induced gelation of muscle protein from different fish / Sochaya Chanarat |
Other Titles: | ผลของสารประกอบในเนื้อปลาและปฏิกิริยาออกซิเดชั่นต่อการเกิดเจลของโปรตีนกล้ามเนื้อจากปลาชนิดต่างๆ ที่เหนี่ยวนำโดยเอนไซม์ทรานส์กลูตามิเนสจากจุลินทรีย์ |
Authors: | Soottawat Benjakul Sochaya Chanarat Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Fish as food;Surimi;Microbial proteins |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Prince of Songkla University. |
Description: | Thesis (Ph.D., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2015 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10251 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
404683.pdf | 10.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.