Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10251
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorSochaya Chanarat-
dc.date.accessioned2016-04-28T09:41:52Z-
dc.date.available2016-04-28T09:41:52Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10251-
dc.descriptionThesis (Ph.D., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2015en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla University.en_US
dc.subjectFish as fooden_US
dc.subjectSurimien_US
dc.subjectMicrobial proteinsen_US
dc.titleImpact of endogenous compounds and oxidation on microbial transglutaminase-induced gelation of muscle protein from different fish / Sochaya Chanaraten_US
dc.title.alternativeผลของสารประกอบในเนื้อปลาและปฏิกิริยาออกซิเดชั่นต่อการเกิดเจลของโปรตีนกล้ามเนื้อจากปลาชนิดต่างๆ ที่เหนี่ยวนำโดยเอนไซม์ทรานส์กลูตามิเนสจากจุลินทรีย์en_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
404683.pdf10.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.