Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10251
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Soottawat Benjakul | - |
dc.contributor.author | Sochaya Chanarat | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-28T09:41:52Z | - |
dc.date.available | 2016-04-28T09:41:52Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10251 | - |
dc.description | Thesis (Ph.D., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2015 | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.publisher | Prince of Songkla University. | en_US |
dc.subject | Fish as food | en_US |
dc.subject | Surimi | en_US |
dc.subject | Microbial proteins | en_US |
dc.title | Impact of endogenous compounds and oxidation on microbial transglutaminase-induced gelation of muscle protein from different fish / Sochaya Chanarat | en_US |
dc.title.alternative | ผลของสารประกอบในเนื้อปลาและปฏิกิริยาออกซิเดชั่นต่อการเกิดเจลของโปรตีนกล้ามเนื้อจากปลาชนิดต่างๆ ที่เหนี่ยวนำโดยเอนไซม์ทรานส์กลูตามิเนสจากจุลินทรีย์ | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
404683.pdf | 10.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.