Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10251
Title: Impact of endogenous compounds and oxidation on microbial transglutaminase-induced gelation of muscle protein from different fish / Sochaya Chanarat
Other Titles: ผลของสารประกอบในเนื้อปลาและปฏิกิริยาออกซิเดชั่นต่อการเกิดเจลของโปรตีนกล้ามเนื้อจากปลาชนิดต่างๆ ที่เหนี่ยวนำโดยเอนไซม์ทรานส์กลูตามิเนสจากจุลินทรีย์
Authors: Soottawat Benjakul
Sochaya Chanarat
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Fish as food;Surimi;Microbial proteins
Issue Date: 2015
Publisher: Prince of Songkla University.
Description: Thesis (Ph.D., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2015
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10251
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
404683.pdf10.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.