Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10023
Title: Production of protein hydrolysate processing antioxidant activities with negligible muddy-and fishy-odour/flavour from freshwater and marine fish
Other Titles: การผลิตโปรตีนไฮโดรไลเสตที่มีกิจกรรมการออกฤทธิ์ต้านออกซิเดชันและปราศจากกลิ่นรสโคลนและกลิ่นควาจากปลาน้ำจืดและปลาทะเล
Authors: Soottawat Benjakul
Suthasinee Yarnpakdee
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: antioxidant;Freshwater fishes;Marine fishes
Issue Date: 2014
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D. (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2014
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10023
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
391170.pdf4.56 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons