Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10023
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorSuthasinee Yarnpakdee-
dc.date.accessioned2015-11-09T06:57:40Z-
dc.date.available2015-11-09T06:57:40Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10023-
dc.descriptionThesis (Ph.D. (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2014en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectantioxidanten_US
dc.subjectFreshwater fishesen_US
dc.subjectMarine fishesen_US
dc.titleProduction of protein hydrolysate processing antioxidant activities with negligible muddy-and fishy-odour/flavour from freshwater and marine fishen_US
dc.title.alternativeการผลิตโปรตีนไฮโดรไลเสตที่มีกิจกรรมการออกฤทธิ์ต้านออกซิเดชันและปราศจากกลิ่นรสโคลนและกลิ่นควาจากปลาน้ำจืดและปลาทะเลen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
391170.pdf4.56 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons