Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10023
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Soottawat Benjakul | - |
dc.contributor.author | Suthasinee Yarnpakdee | - |
dc.date.accessioned | 2015-11-09T06:57:40Z | - |
dc.date.available | 2015-11-09T06:57:40Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10023 | - |
dc.description | Thesis (Ph.D. (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2014 | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.publisher | Prince of Songkla University | en_US |
dc.subject | antioxidant | en_US |
dc.subject | Freshwater fishes | en_US |
dc.subject | Marine fishes | en_US |
dc.title | Production of protein hydrolysate processing antioxidant activities with negligible muddy-and fishy-odour/flavour from freshwater and marine fish | en_US |
dc.title.alternative | การผลิตโปรตีนไฮโดรไลเสตที่มีกิจกรรมการออกฤทธิ์ต้านออกซิเดชันและปราศจากกลิ่นรสโคลนและกลิ่นควาจากปลาน้ำจืดและปลาทะเล | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
391170.pdf | 4.56 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License