Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10023
Title: | Production of protein hydrolysate processing antioxidant activities with negligible muddy-and fishy-odour/flavour from freshwater and marine fish |
Other Titles: | การผลิตโปรตีนไฮโดรไลเสตที่มีกิจกรรมการออกฤทธิ์ต้านออกซิเดชันและปราศจากกลิ่นรสโคลนและกลิ่นควาจากปลาน้ำจืดและปลาทะเล |
Authors: | Soottawat Benjakul Suthasinee Yarnpakdee Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | antioxidant;Freshwater fishes;Marine fishes |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D. (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2014 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10023 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
391170.pdf | 4.56 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License