Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Browsing by Author Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition)
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ก
ข
ฃ
ค
ฅ
ฆ
ง
จ
ฉ
ช
ซ
ฌ
ญ
ฎ
ฏ
ฐ
ฑ
ฒ
ณ
ด
ต
ถ
ท
ธ
น
บ
ป
ผ
ฝ
พ
ฟ
ภ
ม
ย
ร
ฤ
ล
ฦ
ว
ศ
ษ
ส
ห
ฬ
อ
ฮ
เ
แ
โ
ใ
ไ
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 10 of 10
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Antioxidant and Antidiabetic Activities of Ethanolic Extract from the Inflorescence of Musa ABB cv. ‘Kluai Namwa’
Decha Sermwittayawong
;
Santad Wichienchot
;
Piyapat Aiemcharoen
;
Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2015
Effect of ZnSO4 fortification in soil on growth characteristics, phytochemicals and mineral compositions in mentha cordifolia opiz., Kitchen Mint
Sunisa Siripongvutikorm
;
Timaporn Srirattanakul
;
Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2015
Functional and biological properties of enzymatic hydrolysate from defatted rice bran by using partial purified nile tilapia (Oreochromis niloticus) viscera extract
Chakree Thongraung
;
Tatchaporn Chaijaroen
;
Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2017
Functional and Biological Properties of Sang Yod Rice Bran Hydrolysate Prepared by enzymatic Hydrolysis and Its Application in Rice Pudding Product
Chakree Thongraung
;
Natcha Phantuwong
;
Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2014
Nile tilapia (oreochromis niloticus) protein hydrolysate with antioxidative and nitric oxide inhibitory activities
Chakree Thongraung
;
Sureeporn Kangsanant
;
Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2019
Nutritional Compositions, Polyphenolic Profiles, Modulation of Gut Microbiota, Glycemic Index and Some Biological Properties of Pigmented Rice Varieties and Adlay Influenced by Soaking and Germination Conditions
Chutha Takahashi Yupanqui
;
Owolabi, Iyiola Oluwakemi
;
Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2023
Phytochemical and Prebiotic Properties of Functional Mulberry Products Produced by Membrane-based Process
Wirote Youravong
;
Thitirat Kaewsedam
;
Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2018
Production of Konjac Oligo-glucomannan and Their Effect on the Gut Microbioca
Santad Wichienchot
;
Catarina Aprilia Ariestanti
;
Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2018
Selenium Biofortified Ricegrass (Oryza sativa L.) Juice Powder with an Enhancement of Its Selenium Content, Bioactive Compounds Content and Biological Properties
Sunisa Siripongvutikorn
;
Rattanamanee Chomchan
;
Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2014
Studies of 650 index of rice and flour rice of indigenous Southern Thai Rice : Sangyod Phatthalung
Pavinee Chinachoti
;
Ruttikan Inpun
;
Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ