Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 11 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Research report screening of antibacterial activity of herbal extracts against propionibacterium acnes and establishment of standardization methodPharkphoom Panichayupakaranant; Faculty of Pharmaceutical Sciences (Pharmacognosy and Pharmaceutical Botany); คณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเภสัชเวทและเภสัชพฤกษศาสตร์
2007Effect of morinda citrifolia Linn. fruit and a biomarker scopoletin on upper gastrointestinal motility and inflammation in ratsSirima Mahattanadul; Narubodee Phdoongsombut; Srirat Kasiwong; Sorfiya Nima; Faculty of Pharmaceutical Sciences (Clinical Pharmacy); คณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเภสัชกรรมคลินิก; Faculty of Pharmaceutical Sciences (Pharmaceutical Chemistry); คณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเภสัชเคมี
2014Use of managosteen extract to improve the shelf-life and safety of fresh-cut mangosteenPairat Sophanodora; Supachai Pisuchpen; Souwalak Phongpaichit; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019Preparation and Investigation of Antioxidant, Antibacterial and Antityrosinase Potentials of O/W Nanoemulsions Containing Extract of Tamarindus indica L. Fruit PulpSarunyoo Songkro; Nadia Isnaini; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2019Preparation and Investigation of Antioxidant, Antibacterial and Antityrosinase Potentials of O/W Nanoemulsions Containing Extract of Tamarindus indica L. Fruit PulpSarunyoo Songkro; Nadia Isnaini; Faculty of Pharmaceutical Sciences (Pharmaceutical Technology); คณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเทคโนโลยีเภสัชกรรม
2018Bioactive Compounds and Biological Properties of Thunbergia laurifolia Leaf Extract and Its Potential Use as Functional DrinkSunisa Siripongvutikorn; Marasri Junsi; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2020Potential Applications of Eucalyptus camaldulensis in Food Preservation and Biofilm Inhibition on Food Contact SurfacesSupayang Voravuthikunchai; Nwabor Ozioma Forstinus; Faculty of Science (Microbiology); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
2017Development of a method for preparation of α-mangostin rich Garcinia mangostana peel extracts using green extraction and formulation of topical preparationsPharkphoom Panichayupakaranant; Faculty of Pharmaceutical Sciences (Pharmacognosy and Pharmaceutical Botany); คณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเภสัชเวทและเภสัชพฤกษศาสตร์
2022Study on α-Glucosidase Inhibitors from Solanum stramonifolium Jacq. Inflorescence and Neuropeltis racemosa Wall. StemSukanya Dej-adisai; Oraphan Sakulkeo; Faculty of Pharmaceutical Sciences (Pharmacognosy and Pharmaceutical Botany); คณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเภสัชเวทและเภสัชพฤกษศาสตร์
2022Betel (Piper betle L.) Leaf Ethanolic Extract Dechlorophyllized by Sedimentation: Uses in Conjunction with Cold Plasma and for Preparation of Active Packaging to Extend the Shelf-Life of Nile Tilapia SlicesSoottawat Benjakul; Tagrida, Mohamed; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร