Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11292
Title: | Use of managosteen extract to improve the shelf-life and safety of fresh-cut mangosteen |
Other Titles: | การใช้สารสกัดจากมังคุดเพื่อปรับปรุงคุณภาพและความปลอดภัยของมังคุดสดตัดแต่งพร้อมบริโภค |
Authors: | Pairat Sophanodora Supachai Pisuchpen Souwalak Phongpaichit Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Mangosteens Extracts;Precooked food;Mangosteens Packagin;Mangosteens Processing;Plant extracts;PSU Publication |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11292 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
397360-abstract.pdf | 459.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.