Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
850 Article
850 Research
850 Thesis
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 61-70 of 337 (Search time: 0.012 seconds).
previous
1
...
4
5
6
7
8
9
10
...
34
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2549
การแยกเกลือในน้ำปลาด้วยกระบวนการนาโนฟิลเตรชัน
ภัทร ศักดิ์เพชร
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2547
สมบัติบางประการและความคงตัวของแคโรทีนอยด์ที่แยกได้จากน้ำมันปาล์มดิบดยวิธีสปอนนิฟิเคชัน
นันทวรรณ ไชยเจริญ
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2547
ผลของการใช้ความดันสูงและความร้อนต่อคุณภาพของน้ำตาลโตนด
สุภารัตน์ เตี่ยไพบูลย์
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2547
การใช้เนยโกโก้เทียมทดแทนเนยโกโก้สำหรับผลิตภัณฑ์เลียนแบบช็อกโกแลต
ณัฐยาวรรณ พิชัยยุทธ
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2547
การสกัดและคุณสมบัติของเอนไซม์จากพืชที่ทำให้นมจับตัวเป็นก้อนและการประยุกต์ใช้
บุษยา ขุนแผ้ว
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2547
การพัฒนาผลิตภัณฑ์นมผสมน้ำสับปะรดพาสเจอร์ไรส์ที่มีการย่อยโปรตีนบางส่วน
ภากร ปราชญากิจ
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2005
Immunomodulating effects and stability of limonin from lime seeds
Somrutai Jitpukdeebodintra
;
Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2006
Comparative study on the characteristics and quality changes during iced storage of black tiger and white shrimps
Pisal Sriket
;
Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2003
Cryoprotective effect of trehalose on myofibrilla proteins and surimi during frozen storage
Am-on Tawisuwan
;
Prince of Songkla University Department of Food Technology (Food Technology)
2003
Inhibitory effect of mulberry green tea extracts on lipid peroxidation
Sawit Kaewkam
;
Prince of Songkla University Faculty of Food Technology
Discover
Author
12
ไพรัตน์ โสภโณดร
11
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
11
เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
6
ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์
6
ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล
6
มุทิตา มีนุ่น
5
Soottawat Benjakul
5
Thummanoon Prodpran
5
สันทัด วิเชียรโชติ
5
อัญชลี ศิริโชติ
.
next >
Subject
21
Gelatin
12
Surimi
10
Fishery products
10
สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
9
ปลาทูน่า
8
Antioxidants
7
Collagen
7
ซูริมิ
7
ผลิตภัณฑ์อาหาร
7
แอนติออกซิแดนท์
.
next >
Date issued
201
2500 - 2565
133
2000 - 2099
Has File(s)
320
true
14
false
.
next >