Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 111-120 of 337 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2533การพัฒนาน้ำผลไม้ผสมจากน้ำมะม่วงหิมพานต์ และน้ำเสาวรสเสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล; คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตร
2552ผลของปริมาณอะมิโลสและสภาวะการผลิตต่อสมบัติเชิงหน้าที่ของสตาร์ชข้าวพรีเจลาติไนซ์ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล; คืนจันทร์ ณ นคร; คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2007Extraction and characterization of collagen from chicken feetManee Vittayanont; Faculty of Agro-Industry Department of Food Technology
2012Post-mortem softening of freshwater prawn (Macrobrachium resenbergii) Muscle : Role of proteases and preventionSoottawat Benjakul; Chodsana Sriket
2545การผลิตไส้กรอกปลาอิมัลชั่นจากปลาตาหวานและปลาปากคมปริญา จันทรัตน์; คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง)
2554การใช้ประโยชน์จากกากนมถั่วเหลืองในการผลิตไส้กรอกหมูบดหยาบพิทยา อดุลยธรรม; พิไลวรรณ ธารายศ
2010Factors affecting browning and crystallisation of palm syrup and palm sugar cakeMutita Meenune; Phisut Naknean; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2557การศึกษาการพองตัวในหนังปลาแซลมอนกรอบโดยใช้เตาอบไมโครเวฟและการทอดวรพงษ์ อัศวเกศมณี; อรวรรณ ติวเถาว์; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Impact of halal slaughtering on quality and shelf-life of broiler chicken meatSoottawat Benjakul; Aneesa Addeen; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Production of gelatin hydrolysate with antioxidant activity from fish skin using protease from bacillus amyloliquefaciensSoottawat Benjakul; Samart Sai-Ut; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร