Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4453
Title: | การพัฒนาน้ำผลไม้ผสมจากน้ำมะม่วงหิมพานต์ และน้ำเสาวรส |
Other Titles: | Development of mixed fruit juice from cashew apple and passion fruit |
Authors: | เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตร |
Keywords: | น้ำผลไม้ |
Issue Date: | 2533 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4453 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
15772.pdf | 6.87 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.