Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4453
Title: การพัฒนาน้ำผลไม้ผสมจากน้ำมะม่วงหิมพานต์ และน้ำเสาวรส
Other Titles: Development of mixed fruit juice from cashew apple and passion fruit
Authors: เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตร
Keywords: น้ำผลไม้
Issue Date: 2533
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4453
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
15772.pdf6.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.