Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-9 of 9 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Selection and Application of Protease- and Lipase-Producing Bacteria for Fermented Shrimp Paste (Kapi) ProductionSuppasil Maneerat; Maureen Kumaunang; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2020Properties and Applications of Antioxidant Bilayer Films Based onFish Skin Gelatin Containing Epigallocatechin GallateSoottawat Benjakul; Krisana Nilsuwan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2020Development of Frozen Churros Added with Shrimp and Squid By-ProductsKongkarn Kijroongrojana; Kantapit Mektun; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2021การประยุกต์ใช้เทคนิคซิกซ์ ซิกม่าเพื่อลดร้อยละผลิตภัณฑ์ที่มีข้อบกพร่องในกระบวนการผลิตไส้กรอกไก่รมควันแฟรงค์เฟอร์เตอร์กันยา อัครอารีย์; ภาณุเดช สุวรรณอัมพร; Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร
2022Antioxidant and Antidiabetic Activities of Ethanolic Extract from the Inflorescence of Musa ABB cv. ‘Kluai Namwa’Decha Sermwittayawong; Santad Wichienchot; Piyapat Aiemcharoen; Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition); คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2022Development of Reduced Sodium Shrimp Paste from Shrimp HeadSunisa Siripongvutikorn; Chanonkarn Rujirapong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2022การปรับสภาพตะกอนลอยจากบ่อดักไขมันของอุตสาหกรรมทูน่ากระป๋องด้วยวิธีการทางชีวภาพเพื่อประยุกต์ใช้ในการผลิตแก๊สชีวภาพปิยะรัตน์ บุญแสวง; ชุติมา ไทยประดิษฐ์; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2022Betel (Piper betle L.) Leaf Ethanolic Extract Dechlorophyllized by Sedimentation: Uses in Conjunction with Cold Plasma and for Preparation of Active Packaging to Extend the Shelf-Life of Nile Tilapia SlicesSoottawat Benjakul; Tagrida, Mohamed; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2020Chamuang (Garcinia cowa Roxb.) Leaf Extract and Selected Non-thermal Processing Technologies for Inhibition of Melanosis and Quality Changes of Pacific White Shrimp (Litopenaeus vannamei) during Refrigerated StorageSoottawat Benjakul; Khursheed Ahmad Shiekh; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร