Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
853 Industrial Biotechnology
855 Material Product Technology
857 Agro Industrial Management Technology
859 Functional Food and Nutrition
850 Newsletter
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 411-420 of 424 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
39
40
41
42
43
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2557
ผลของสารทดแทนไขมันประเภทใยอาหารต่อคุณภาพผลิตภัณฑ์เนื้อไก่สวรรค์เพื่อการพัฒนาผลิตภัณฑ์สุขภาพจากเนื้อไก่เศษเหลือจากการตัดแต่ง
เสาวคนธ์ วัฒนจันทร์
;
พิทยา อดุลยธรรม
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2541
การพัฒนาอาหารขบเคี้ยวเสริมโปรตีนปลาสกัด
เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
;
อัจฉรา ชนะสิทธิ์
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2536
การผลิตเอนไซม์เซลลูเลสและไซลาเนสจากวัสดุเศษเหลือโรงงานน้ำมันปาล์ม โดยเชื้อ Aspergillus niger ATCC 6275
พูนสุข ประเสริฐสรรพ์
;
อารี กังแฮ
;
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2538
คุณภาพการประกอบอาหารของเนื้อแพะและผลิตภัณฑ์เนื้อแพะบดเสริมด้วยไขมันหมูและเนยขาว
กนกอร อินทราพิเชฐ
;
วีระศักดิ์ สีหบุตร
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2540
การย่อยสลายน้ำมันปาล์มโดยเอนไซม์ไลเปสที่ถูกตรึง
อรัญ หันพงศ์กิตติกูล
;
วุฒิชัย พิชัยยุทธ์
;
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2541
ชนิดและคุณสมบัติของเอนไซม์จากเครื่องในปลาทูน่า
พูนสุข ประเสริฐสรรพ์
;
ฐิรารัตน์ ประชุมรัตน์
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2541
การใช้โปรตีนสกัดจากกระดูกไก่ในเนื้อหมูขึ้นรูป
ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก
;
กฤษดา ดาวัลย์
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2542
การย่อยสลายน้ำมันปาล์มโอเลอีนในตัวทำละลายอินทรีย์โดยใช้เอนไซม์ไลเปสตรึงรูป
อรัญ หันพงศ์กิตติกูล
;
ฉัตรชัย สังข์ผุด
;
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2542
การใช้พลาสมาสุกรในขนมปัง
ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก
;
ณัฐพร รัตนพรรณ์
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2542
การผลิตถาดที่ย่อยสลายได้เสริมเส้นใย
ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก
;
ประนอม ตั้งมั่นคง
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Discover
Author
13
เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
12
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
12
ไพรัตน์ โสภโณดร
11
ศุภศิลป์ มณีรัตน์
10
อรัญ หันพงศ์กิตติกูล
9
พูนสุข ประเสริฐสรรพ์
9
เบญจมาส เชียรศิลป์
8
ปิยะรัตน์ บุญแสวง
7
เถวียน บัวตุ่ม
7
ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก
.
next >
Subject
20
แบคทีเรีย
17
สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
14
น้ำมันปาล์ม
13
ปลาทูน่า
12
น้ำเสีย การบำบัด
10
จุลินทรีย์
8
ไคโตแซน
7
การใช้ของเสียให้เป็นประโยชน์
7
กุ้งกุลาดำ
7
จุลินทรีย์ในอาหาร
.
next >
Date issued
16
2560 - 2562
203
2550 - 2559
154
2540 - 2549
49
2530 - 2539
2
2521 - 2529
Has File(s)
416
true
8
false
.
next >