Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
853 Industrial Biotechnology
855 Material Product Technology
857 Agro Industrial Management Technology
859 Functional Food and Nutrition
850 Newsletter
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 171-180 of 667 (Search time: 0.024 seconds).
previous
1
...
15
16
17
18
19
20
21
...
67
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2535
การทำแห้งสับปะรดด้วยวิธีออสโมซิส
กรุณา วงษ์กระจ่าง
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2549
การเกิดเจลและการปรับปรุงเจลเนื้อกุ้งกุลาดำบด (Penaeus monodon Fabricus) ด้วยความดันสูง
จิรวรรณ ชี้เจริญ
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2542
การพัฒนาน้ำทุเรียนเทศพร้อมดื่มบรรจุกระป๋อง
ใบศรี สร้อยสน
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2007
Antioxidative activity of mungoong, An extract paste from white shrimp (Litopenaeus vannamei) cephalothorax
Wanwisa Binsan
;
Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2002
Purification and characterization of proteinase from bigeye snapper, Priacanthus macracanthus priacanthus tayenus muscle
Kittima Leelapongwattana
;
Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2005
Inhibition of phenoloxidase from black tiger prawn (Penaeus monodon) by Maillard reaction products (MRPs)
Kanokwan Matmaroh
;
Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2550
การผลิตและการทำบริสุทธิ์สารลดแรงตึงผิวชีวภาพจากเชื้อแบคทีเรีย
กุลนรี เพชรรงค์
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ)
2550
การผลิตและการย่อยสลายพอลิไฮดรอกซีอัลคาโนเอตจากน้ำเสียโดยใช้ Ralstonia eutropha TISTR 1095
ดวงนภา แซ่ลิ่ม
;
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ)
2546
การคัดเลือกราแมลง Hypocrella scutata ที่สร้างสารต้านจุลินทรีย์
สิริฉัตร ดิศรพงศ์
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ)
2547
การปรับปรุงคุณภาพและกลิ่นรสของไวน์สับปะรดโดยใช้เอนไซม์เพคติเนส
ศศิมา เอี่ยมแสงธรรม
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ)
Discover
Author
13
เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
12
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
12
ไพรัตน์ โสภโณดร
11
ศุภศิลป์ มณีรัตน์
10
อรัญ หันพงศ์กิตติกูล
9
พูนสุข ประเสริฐสรรพ์
9
เบญจมาส เชียรศิลป์
8
ปิยะรัตน์ บุญแสวง
7
ธรรมนูญ โปรดปราน
7
เถวียน บัวตุ่ม
.
next >
Subject
22
Gelatin
20
แบคทีเรีย
17
สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
14
Surimi
14
น้ำมันปาล์ม
13
ปลาทูน่า
12
น้ำเสีย การบำบัด
11
Fishery products
10
จุลินทรีย์
8
Antioxidants
.
next >
Date issued
434
2500 - 2565
216
2000 - 2099
4
1985 - 1999
Has File(s)
634
true
20
false
.
next >