Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4885
Title: | การประยุกต์ใช้ไคโตแซนในอุตสาหกรรมอาหาร |
Authors: | ไพรัตน์ โสภโณดร เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล สุทธวัฒน์ เบญจกุล คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | น้ำผลไม้;ผลไม้ การเก็บและรักษา;ไคติน;ไคโตแซน;เปลือกกุ้งกุลาดำ;โรงงานแปรรูปสัตว์น้ำ การกำจัดของเสีย;น้ำเสีย การบำบัด |
Issue Date: | 2540 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4885 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
132319.pdf | 17.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.