Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4885
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ไพรัตน์ โสภโณดร | en_US |
dc.contributor.author | เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล | - |
dc.contributor.author | สุทธวัฒน์ เบญจกุล | - |
dc.date | 2540 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:15:25Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:15:25Z | - |
dc.date.issued | 2540 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4885 | - |
dc.format | ญ, 63 หน้า : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | น้ำผลไม้ | en_US |
dc.subject | ผลไม้ การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ไคติน | en_US |
dc.subject | ไคโตแซน | en_US |
dc.subject | เปลือกกุ้งกุลาดำ | en_US |
dc.subject | โรงงานแปรรูปสัตว์น้ำ การกำจัดของเสีย | en_US |
dc.subject | น้ำเสีย การบำบัด | en_US |
dc.title | การประยุกต์ใช้ไคโตแซนในอุตสาหกรรมอาหาร | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | en_US |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
132319.pdf | 17.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.