Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4885
Title: การประยุกต์ใช้ไคโตแซนในอุตสาหกรรมอาหาร
Authors: ไพรัตน์ โสภโณดร
เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
Keywords: น้ำผลไม้;ผลไม้ การเก็บและรักษา;ไคติน;ไคโตแซน;เปลือกกุ้งกุลาดำ;โรงงานแปรรูปสัตว์น้ำ การกำจัดของเสีย;น้ำเสีย การบำบัด
Issue Date: 2540
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4885
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
132319.pdf17.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.