Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3001
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศกุนตลา อุตมาen_US
dc.date2550en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:55:46Z-
dc.date.available2010-05-06T05:55:46Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3001-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550en_US
dc.format(11) 120 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectมะม่วงหิมพานต์en_US
dc.subjectอาหารกระป๋องen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์อาหารen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์เมล็ดมะม่วงหิมพานต์บรรจุกระป๋องen_US
dc.title.alternativeDevelopment of canned cashew nuts (anacardium occidentale l.)en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
296360_app.pdf1.69 MBAdobe PDFView/Open
296360_bibli.pdf103.19 kBAdobe PDFView/Open
296360_ch4.pdf109.3 kBAdobe PDFView/Open
296360_ch3.pdf312.26 kBAdobe PDFView/Open
296360_ch2.pdf125.7 kBAdobe PDFView/Open
296360_ch1.pdf210.23 kBAdobe PDFView/Open
296360_con.pdf71.84 kBAdobe PDFView/Open
296360_ab.pdf89.51 kBAdobe PDFView/Open
296360_ti.pdf52.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.