Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2998
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อัมพวัน ลิขิตหัตถศิลป | en_US |
dc.date | 2547 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:55:42Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:55:42Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2998 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร)) -- มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547 | en_US |
dc.format | (10) 99 แผ่น : แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | กะหรี่ปั๊ปไส้ไก่ การแช่เย็น | en_US |
dc.subject | กะหรี่ปั๊ปไส้ไก่ การเก็บและรักษา | en_US |
dc.title | ผลของการแช่เยือกแข็งต่อคุณภาพของกะหรี่ปั๊ปไส้ไก่ | en_US |
dc.title.alternative | Effects of freezing on curry chicken filled puff quality | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
246073_app.pdf | 235.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
246073_bibli.pdf | 151.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
246073_ch4.pdf | 118.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
246073_ch3.pdf | 667.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
246073_ch2.pdf | 146.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
246073_ch1.pdf | 672.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
246073_con.pdf | 97.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
246073_ab.pdf | 74.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
246073_ti.pdf | 33.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.