Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2998
Title: ผลของการแช่เยือกแข็งต่อคุณภาพของกะหรี่ปั๊ปไส้ไก่
Other Titles: Effects of freezing on curry chicken filled puff quality
Authors: อัมพวัน ลิขิตหัตถศิลป
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: กะหรี่ปั๊ปไส้ไก่ การแช่เย็น;กะหรี่ปั๊ปไส้ไก่ การเก็บและรักษา
Issue Date: 2547
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร)) -- มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2998
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
246073_app.pdf235.32 kBAdobe PDFView/Open
246073_bibli.pdf151.95 kBAdobe PDFView/Open
246073_ch4.pdf118.08 kBAdobe PDFView/Open
246073_ch3.pdf667.56 kBAdobe PDFView/Open
246073_ch2.pdf146.46 kBAdobe PDFView/Open
246073_ch1.pdf672.63 kBAdobe PDFView/Open
246073_con.pdf97.83 kBAdobe PDFView/Open
246073_ab.pdf74.29 kBAdobe PDFView/Open
246073_ti.pdf33.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.