Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2998
Title: | ผลของการแช่เยือกแข็งต่อคุณภาพของกะหรี่ปั๊ปไส้ไก่ |
Other Titles: | Effects of freezing on curry chicken filled puff quality |
Authors: | อัมพวัน ลิขิตหัตถศิลป บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | กะหรี่ปั๊ปไส้ไก่ การแช่เย็น;กะหรี่ปั๊ปไส้ไก่ การเก็บและรักษา |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร)) -- มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2998 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
246073_app.pdf | 235.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
246073_bibli.pdf | 151.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
246073_ch4.pdf | 118.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
246073_ch3.pdf | 667.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
246073_ch2.pdf | 146.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
246073_ch1.pdf | 672.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
246073_con.pdf | 97.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
246073_ab.pdf | 74.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
246073_ti.pdf | 33.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.