Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2996
Title: | ผลของสารประกอบฟอสเฟตต่อคุณภาพและสมบัติของกล้ามเนื้อกุ้งกุลาดำ |
Other Titles: | Quality and properties of black tiger prawn muscle as affected by phosphate compounds |
Authors: | อาสีนะ หมัดเจริญ คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | กุ้งกุลาดำ การเก็บและรักษา;ฟอสเฟต;กุ้งแช่แข็ง |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2996 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
241423.pdf | 117.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241423_app.pdf | 199.21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241423_bibli.pdf | 141.51 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241423_ch4.pdf | 110.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241423_ch3.pdf | 719.9 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241423_ch2.pdf | 157.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241423_ch1.pdf | 240.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241423_con.pdf | 113.43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241423_ab.pdf | 98.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241423_ti.pdf | 39.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.