Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2996
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอาสีนะ หมัดเจริญen_US
dc.date2547en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:55:40Z-
dc.date.available2010-05-06T05:55:40Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2996-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547en_US
dc.format(18) 147 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนผังen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectกุ้งกุลาดำ การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectฟอสเฟตen_US
dc.subjectกุ้งแช่แข็งen_US
dc.titleผลของสารประกอบฟอสเฟตต่อคุณภาพและสมบัติของกล้ามเนื้อกุ้งกุลาดำen_US
dc.title.alternativeQuality and properties of black tiger prawn muscle as affected by phosphate compoundsen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
241423.pdf117.32 kBAdobe PDFView/Open
241423_app.pdf199.21 kBAdobe PDFView/Open
241423_bibli.pdf141.51 kBAdobe PDFView/Open
241423_ch4.pdf110.58 kBAdobe PDFView/Open
241423_ch3.pdf719.9 kBAdobe PDFView/Open
241423_ch2.pdf157.01 kBAdobe PDFView/Open
241423_ch1.pdf240.28 kBAdobe PDFView/Open
241423_con.pdf113.43 kBAdobe PDFView/Open
241423_ab.pdf98.29 kBAdobe PDFView/Open
241423_ti.pdf39.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.