Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2992
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อลิสรา เรืองขำ | en_US |
dc.date | 2547 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:55:26Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:55:26Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2992 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547 | en_US |
dc.format | (11) 118 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ, แผนผัง | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | เต้าเจี้ยว การผลิต | en_US |
dc.subject | บาซิลลัส ซีรีอุส | en_US |
dc.title | การควบคุมปริมาณ Bacillus cereus ในผลิตภัณฑ์เต้าเจี้ยว | en_US |
dc.title.alternative | Control ov Bacillus cereus in fermented soybean | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
241426.pdf | 101.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241426_app.pdf | 169.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241426_bibli.pdf | 272.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241426_ch4.pdf | 60.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241426_ch3.pdf | 4 MB | Adobe PDF | View/Open | |
241426_ch2.pdf | 269.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241426_ch1.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | View/Open | |
241426_con.pdf | 65.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241426_ab.pdf | 90.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241426_ti.pdf | 13.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.