Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2992
Title: | การควบคุมปริมาณ Bacillus cereus ในผลิตภัณฑ์เต้าเจี้ยว |
Other Titles: | Control ov Bacillus cereus in fermented soybean |
Authors: | อลิสรา เรืองขำ คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | เต้าเจี้ยว การผลิต;บาซิลลัส ซีรีอุส |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2992 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
241426.pdf | 101.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241426_app.pdf | 169.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241426_bibli.pdf | 272.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241426_ch4.pdf | 60.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241426_ch3.pdf | 4 MB | Adobe PDF | View/Open | |
241426_ch2.pdf | 269.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241426_ch1.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | View/Open | |
241426_con.pdf | 65.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241426_ab.pdf | 90.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241426_ti.pdf | 13.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.