Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2988
Title: | การปรับปรุงกระบวนการผลิตและการยืดอายุการเก็บรักษาผลมังคุดสดตัดแต่งพร้อมบริโภค (มังคุดคัด) |
Other Titles: | Production Improvement and Extending the Shelflife of Fresh-cut Unripe Mangosteen (Mangkhuut-cut) |
Authors: | หลิน กิจพิพิธ คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | มังคุด การเก็บและรักษา;มังคุด การผลิต |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2988 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
278886_app.pdf | 259.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278886_bibli.pdf | 103.27 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278886_ch4.pdf | 46.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278886_ch3.pdf | 10.81 MB | Adobe PDF | View/Open | |
278886_ch2.pdf | 112.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278886_ch1.pdf | 235.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278886_con.pdf | 59.18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278886_ab.pdf | 72.74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278886_ti.pdf | 44.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.