Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2988
Title: การปรับปรุงกระบวนการผลิตและการยืดอายุการเก็บรักษาผลมังคุดสดตัดแต่งพร้อมบริโภค (มังคุดคัด)
Other Titles: Production Improvement and Extending the Shelflife of Fresh-cut Unripe Mangosteen (Mangkhuut-cut)
Authors: หลิน กิจพิพิธ
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: มังคุด การเก็บและรักษา;มังคุด การผลิต
Issue Date: 2549
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2988
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
278886_app.pdf259.39 kBAdobe PDFView/Open
278886_bibli.pdf103.27 kBAdobe PDFView/Open
278886_ch4.pdf46.26 kBAdobe PDFView/Open
278886_ch3.pdf10.81 MBAdobe PDFView/Open
278886_ch2.pdf112.41 kBAdobe PDFView/Open
278886_ch1.pdf235.62 kBAdobe PDFView/Open
278886_con.pdf59.18 kBAdobe PDFView/Open
278886_ab.pdf72.74 kBAdobe PDFView/Open
278886_ti.pdf44.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.