Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2983
Title: ผลของสารเติมแต่งอาหารบางชนิดต่อสมบัติทางกลและกายภาพของปลาหมึกกระดอง (Sepia brevimana) แช่เยือกแข็ง
Other Titles: Effect of some food additives on mechanical and physical properties of frozen cuttlefish (sepia brevimana)
Authors: สุรีย์พร กังสนันท์
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: ปลาหมึกแช่แข็ง สารผสมเพิ่ม
Issue Date: 2550
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร)--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2983
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
296543_app.pdf307.76 kBAdobe PDFView/Open
296543_bibli.pdf276.67 kBAdobe PDFView/Open
296543_ch4.pdf159.95 kBAdobe PDFView/Open
296543_ch3.pdf4.24 MBAdobe PDFView/Open
296543_ch2.pdf359.23 kBAdobe PDFView/Open
296543_ch1.pdf921.63 kBAdobe PDFView/Open
296543_con.pdf143.77 kBAdobe PDFView/Open
296543_ab.pdf176.69 kBAdobe PDFView/Open
296543_ti.pdf55.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.