Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2983
Title: | ผลของสารเติมแต่งอาหารบางชนิดต่อสมบัติทางกลและกายภาพของปลาหมึกกระดอง (Sepia brevimana) แช่เยือกแข็ง |
Other Titles: | Effect of some food additives on mechanical and physical properties of frozen cuttlefish (sepia brevimana) |
Authors: | สุรีย์พร กังสนันท์ บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | ปลาหมึกแช่แข็ง สารผสมเพิ่ม |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร)--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2983 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
296543_app.pdf | 307.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296543_bibli.pdf | 276.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296543_ch4.pdf | 159.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296543_ch3.pdf | 4.24 MB | Adobe PDF | View/Open | |
296543_ch2.pdf | 359.23 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296543_ch1.pdf | 921.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296543_con.pdf | 143.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296543_ab.pdf | 176.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296543_ti.pdf | 55.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.