Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2980
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชูศักดิ์ รับพรen_US
dc.date2547en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:55:02Z-
dc.date.available2010-05-06T05:55:02Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2980-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547en_US
dc.format(17) 119 แผ่น : แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectเต้าหู้en_US
dc.subjectเต้าหู้อ่อนen_US
dc.titleผลของการใช้ความดันสูงต่อคุณสมบัติทางกายภาพและทางประสาทสัมผัสของเต้าหู้อ่อนen_US
dc.title.alternativeEffect of high pressure on physical and sensory properties of soft tofuen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentบัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหารen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
241008.pdf153.8 kBAdobe PDFView/Open
241008_app.pdf200.03 kBAdobe PDFView/Open
241008_bibli.pdf130.46 kBAdobe PDFView/Open
241008_ch4.pdf144.93 kBAdobe PDFView/Open
241008_ch3.pdf1.34 MBAdobe PDFView/Open
241008_ch2.pdf202.03 kBAdobe PDFView/Open
241008_ch1.pdf1.02 MBAdobe PDFView/Open
241008_con.pdf135.6 kBAdobe PDFView/Open
241008_ab.pdf84.97 kBAdobe PDFView/Open
241008_ti.pdf44.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.