Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2980
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ชูศักดิ์ รับพร | en_US |
dc.date | 2547 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:55:02Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:55:02Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2980 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547 | en_US |
dc.format | (17) 119 แผ่น : แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | เต้าหู้ | en_US |
dc.subject | เต้าหู้อ่อน | en_US |
dc.title | ผลของการใช้ความดันสูงต่อคุณสมบัติทางกายภาพและทางประสาทสัมผัสของเต้าหู้อ่อน | en_US |
dc.title.alternative | Effect of high pressure on physical and sensory properties of soft tofu | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
241008.pdf | 153.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241008_app.pdf | 200.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241008_bibli.pdf | 130.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241008_ch4.pdf | 144.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241008_ch3.pdf | 1.34 MB | Adobe PDF | View/Open | |
241008_ch2.pdf | 202.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241008_ch1.pdf | 1.02 MB | Adobe PDF | View/Open | |
241008_con.pdf | 135.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241008_ab.pdf | 84.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241008_ti.pdf | 44.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.