Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2946
Title: | โปรตีเนสที่เร่งการเกิดโมโดริในซูริมิที่ผลิตจากปลาปากคม : คุณลักษณะและบทบาทต่อการอ่อนตัวของเจล |
Other Titles: | Modori inducing Proteinases in lizardfish Surimi : characteristics and their role in Gel softening |
Authors: | สุทธวัฒน์ เบญจกุล จิรวดี เทือกสุบรรณ Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | เอนไซม์โปรตีเนส;ซูริมิ;ปลาปากคม |
Issue Date: | 2544 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2946 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
211258.pdf | 9.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License