Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2946
Title: โปรตีเนสที่เร่งการเกิดโมโดริในซูริมิที่ผลิตจากปลาปากคม : คุณลักษณะและบทบาทต่อการอ่อนตัวของเจล
Other Titles: Modori inducing Proteinases in lizardfish Surimi : characteristics and their role in Gel softening
Authors: สุทธวัฒน์ เบญจกุล
จิรวดี เทือกสุบรรณ
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: เอนไซม์โปรตีเนส;ซูริมิ;ปลาปากคม
Issue Date: 2544
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2946
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
211258.pdf9.39 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons