Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2946
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | สุทธวัฒน์ เบญจกุล | - |
dc.contributor.author | จิรวดี เทือกสุบรรณ | en_US |
dc.date | 2544 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:53:46Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:53:46Z | - |
dc.date.issued | 2544 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2946 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544 | en_US |
dc.format | (19) 168 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/ | * |
dc.subject | เอนไซม์โปรตีเนส | en_US |
dc.subject | ซูริมิ | en_US |
dc.subject | ปลาปากคม | en_US |
dc.title | โปรตีเนสที่เร่งการเกิดโมโดริในซูริมิที่ผลิตจากปลาปากคม : คุณลักษณะและบทบาทต่อการอ่อนตัวของเจล | en_US |
dc.title.alternative | Modori inducing Proteinases in lizardfish Surimi : characteristics and their role in Gel softening | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
211258.pdf | 9.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License