Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2946
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสุทธวัฒน์ เบญจกุล-
dc.contributor.authorจิรวดี เทือกสุบรรณen_US
dc.date2544en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:53:46Z-
dc.date.available2010-05-06T05:53:46Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2946-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544en_US
dc.format(19) 168 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectเอนไซม์โปรตีเนสen_US
dc.subjectซูริมิen_US
dc.subjectปลาปากคมen_US
dc.titleโปรตีเนสที่เร่งการเกิดโมโดริในซูริมิที่ผลิตจากปลาปากคม : คุณลักษณะและบทบาทต่อการอ่อนตัวของเจลen_US
dc.title.alternativeModori inducing Proteinases in lizardfish Surimi : characteristics and their role in Gel softeningen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
211258.pdf9.39 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons