Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2932
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กฤตลักษณ์ ปะสะกวี | en_US |
dc.date | 2549 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:53:17Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:53:17Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2932 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549 | en_US |
dc.format | (13) 132 แผ่น : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | อาหารว่าง การผลิต | en_US |
dc.subject | โปรตีนปลาไฮโดรไลเสต | en_US |
dc.title | การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารกรอบที่ใช้โปรตีนปลาไฮโดรไลเสตเป็นส่วนประกอบ | en_US |
dc.title.alternative | Development of crispy snack containing fish protein hydrolysate | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
283147_app.pdf | 173.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283147_bibli.pdf | 95.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283147_ch4.pdf | 54.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283147_ch3.pdf | 1.24 MB | Adobe PDF | View/Open | |
283147_ch2.pdf | 308.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283147_ch1.pdf | 221.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283147_con.pdf | 102.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283147_ab.pdf | 108.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283147_ti.pdf | 61.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.