Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2932
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกฤตลักษณ์ ปะสะกวีen_US
dc.date2549en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:53:17Z-
dc.date.available2010-05-06T05:53:17Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2932-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549en_US
dc.format(13) 132 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectอาหารว่าง การผลิตen_US
dc.subjectโปรตีนปลาไฮโดรไลเสตen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารกรอบที่ใช้โปรตีนปลาไฮโดรไลเสตเป็นส่วนประกอบen_US
dc.title.alternativeDevelopment of crispy snack containing fish protein hydrolysateen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
283147_app.pdf173.19 kBAdobe PDFView/Open
283147_bibli.pdf95.66 kBAdobe PDFView/Open
283147_ch4.pdf54.57 kBAdobe PDFView/Open
283147_ch3.pdf1.24 MBAdobe PDFView/Open
283147_ch2.pdf308.79 kBAdobe PDFView/Open
283147_ch1.pdf221.95 kBAdobe PDFView/Open
283147_con.pdf102.07 kBAdobe PDFView/Open
283147_ab.pdf108.08 kBAdobe PDFView/Open
283147_ti.pdf61.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.