Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1578
Title: | Effect of lipid oxidation on discoloration and physicochemical changes of cuttlefish (Sepia pharaonis) and squid (Loligo peali) musie during frozen storage |
Other Titles: | ผลของปฏิกิริยาออกซิเดชันของไขมันในปลาหมึกกระดองและปลาหมึกกล้วย ต่อการเปลี่ยนแปลงสีและสมบัติทางเคมีกายภาพของกล้ามเนื้อในระหว่างการเก็บรักษาในสภาพเยือกแข็ง |
Authors: | Amonrat Thanonkaew Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology) |
Keywords: | Loligo pealii;Cuttlefish;Sepia pharaonis;Oxidation;Fishery products Preservation;Fishery products Storage;Squids |
Issue Date: | 2006 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2006 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1578 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
278491_bibli.pdf | 115.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278491_ch8.pdf | 40.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278491_ch5.pdf | 135.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278491_ch7.pdf | 445.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278491_ch6.pdf | 209.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278491_ch4.pdf | 129.18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278491_ch3.pdf | 409.9 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278491_ch2.pdf | 309.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278491_ch1.pdf | 568.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278491_con.pdf | 108.74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278491_ab.pdf | 91.92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278491_ti.pdf | 98.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.