Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1578
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorAmonrat Thanonkaewen_US
dc.date2006en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T04:54:38Z-
dc.date.available2010-05-06T04:54:38Z-
dc.date.issued2006en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1578-
dc.descriptionThesis (Ph.D., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2006en_US
dc.formatxix, 139 leaves : ill.en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectLoligo pealiien_US
dc.subjectCuttlefishen_US
dc.subjectSepia pharaonisen_US
dc.subjectOxidationen_US
dc.subjectFishery products Preservationen_US
dc.subjectFishery products Storageen_US
dc.subjectSquidsen_US
dc.titleEffect of lipid oxidation on discoloration and physicochemical changes of cuttlefish (Sepia pharaonis) and squid (Loligo peali) musie during frozen storageen_US
dc.title.alternativeผลของปฏิกิริยาออกซิเดชันของไขมันในปลาหมึกกระดองและปลาหมึกกล้วย ต่อการเปลี่ยนแปลงสีและสมบัติทางเคมีกายภาพของกล้ามเนื้อในระหว่างการเก็บรักษาในสภาพเยือกแข็งen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentPrince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
278491_bibli.pdf115.54 kBAdobe PDFView/Open
278491_ch8.pdf40.08 kBAdobe PDFView/Open
278491_ch5.pdf135.37 kBAdobe PDFView/Open
278491_ch7.pdf445.82 kBAdobe PDFView/Open
278491_ch6.pdf209.88 kBAdobe PDFView/Open
278491_ch4.pdf129.18 kBAdobe PDFView/Open
278491_ch3.pdf409.9 kBAdobe PDFView/Open
278491_ch2.pdf309.13 kBAdobe PDFView/Open
278491_ch1.pdf568.66 kBAdobe PDFView/Open
278491_con.pdf108.74 kBAdobe PDFView/Open
278491_ab.pdf91.92 kBAdobe PDFView/Open
278491_ti.pdf98.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.