Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1576
Title: Effect of tuna internal organs quality and the acceleration of protein hydrolysis on changes in fish sauce characteristics during fermentation
Other Titles: ผลของคุณภาพเครื่องในปลาทูน่าและการเร่งการย่อยสลายโปรตีนต่อการเปลี่ยนแปลงคุณลักษณะของน้ำปลาระหว่างการหมัก
Authors: Sirima Disarapong
Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
Keywords: Fermented foods
Tuna
Fish sauce
Issue Date: 2005
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2005
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1576
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
267110_app.pdf120.03 kBAdobe PDFView/Open
267110_bibli.pdf158.15 kBAdobe PDFView/Open
267110_ch4.pdf52.5 kBAdobe PDFView/Open
267110_ch3.pdf874.58 kBAdobe PDFView/Open
267110_ch2.pdf144.41 kBAdobe PDFView/Open
267110_ch1.pdf226.92 kBAdobe PDFView/Open
267110_con.pdf82.06 kBAdobe PDFView/Open
267110_ab.pdf146.23 kBAdobe PDFView/Open
267110_ti.pdf45.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.