Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1571
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorRuangnalin Thepnuanen_US
dc.date2007en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T04:54:14Z-
dc.date.available2010-05-06T04:54:14Z-
dc.date.issued2007en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1571-
dc.descriptionThesis (MSc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2007en_US
dc.formatxviii, 169 leaves : ill.en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectFrozen foodsen_US
dc.subjectFood Qualityen_US
dc.subjectPenaeus monodonen_US
dc.subjectPenaeus vannmelen_US
dc.subjectFood Storageen_US
dc.titleStudies on some enzymes and the effect of modifield atmosphere packaging and some chemicals of quality changes of black tiger and white shrimps during refrigerated storageen_US
dc.title.alternativeการศึกษาเอนไซม์บางชนิดและผลของการบรรจุแบบดัดแปลงสภาพบรรยากาศและสารเคมีบางชนิดต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของกุ้งกุลาดำและกุ้งขาวระหว่างการเก็บรักษาแบบแช่เย็นen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentPrince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
292762_app.pdf79.36 kBAdobe PDFView/Open
292762_bibli.pdf204.06 kBAdobe PDFView/Open
292762_ch4.pdf42.83 kBAdobe PDFView/Open
292762_ch3.pdf735.52 kBAdobe PDFView/Open
292762_ch2.pdf120.76 kBAdobe PDFView/Open
292762_ch1.pdf310.67 kBAdobe PDFView/Open
292762_con.pdf105.41 kBAdobe PDFView/Open
292762_ab.pdf93.3 kBAdobe PDFView/Open
292762_ti.pdf72.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.