Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17741
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorKrisana Nilsuwan-
dc.date.accessioned2023-01-03T08:39:14Z-
dc.date.available2023-01-03T08:39:14Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17741-
dc.descriptionThesis (Ph.D., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2020en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectFood Packagingen_US
dc.subjectPackaging Materialsen_US
dc.subjectGelatinen_US
dc.titleProperties and Applications of Antioxidant Bilayer Films Based onFish Skin Gelatin Containing Epigallocatechin Gallateen_US
dc.title.alternativeคุณสมบัติและการประยุกต์ใช้ฟิล์มสองชั้นที่มีฤทธิ์ต้านออกซิเดชันจากฟิล์มเจลาตินที่เติมสารอิพิกัลโลคาเทคินกัลเลตen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
441704.pdf4.31 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons