Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17327
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสุทธวัฒน์ เบญจกุล-
dc.contributor.authorจันทิรา ศรีวิลัย-
dc.date.accessioned2021-11-16T03:46:48Z-
dc.date.available2021-11-16T03:46:48Z-
dc.date.issued2543-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17327-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectเอนไซม์ทรานส์กลูทามิเนสen_US
dc.subjectโปรตีนen_US
dc.subjectซูริมิen_US
dc.titleเอนไซม์ทรานส์กลูทามิเนสและสารยับยั้งเอนไซม์โปรตีนเนสจากพลาสมาเลือดหมู : การแยกและการประยุกต์ใช้เป็นสารเพิ่มความแข็งแรงของเจลซูริมิen_US
dc.title.alternativeTransglutaminase and proteinase inhibitor from pig Plasma : isolation and application as Surimi Gel enhanceen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
174351.pdf8.62 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons