Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17327
Title: | เอนไซม์ทรานส์กลูทามิเนสและสารยับยั้งเอนไซม์โปรตีนเนสจากพลาสมาเลือดหมู : การแยกและการประยุกต์ใช้เป็นสารเพิ่มความแข็งแรงของเจลซูริมิ |
Other Titles: | Transglutaminase and proteinase inhibitor from pig Plasma : isolation and application as Surimi Gel enhance |
Authors: | สุทธวัฒน์ เบญจกุล จันทิรา ศรีวิลัย Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | เอนไซม์ทรานส์กลูทามิเนส;โปรตีน;ซูริมิ |
Issue Date: | 2543 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17327 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
174351.pdf | 8.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License