Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13495
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorTanong Aewsiri-
dc.date.accessioned2021-03-16T08:06:45Z-
dc.date.available2021-03-16T08:06:45Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13495-
dc.descriptionThesis (Ph.D., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2011en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectCuttlefishen_US
dc.subjectAntioxidantsen_US
dc.subjectFood Analysisen_US
dc.subjectGelatinen_US
dc.titleAntioxidative activity and emulsifying properties of gelatin from cuttlefish (Sepia pharaonis) skin modified with phenolic compounds and fatty acidsen_US
dc.title.alternativeกิจกรรมการต้านปฏิกิริยาออกซิเดชั่นและสมบัติการเป็นอิมัลซิไฟเออร์ของเจลาตินจากหนังหมึกกระดอง (Sepia pharaonis) ที่ผ่านการดัดแปลงด้วยสารประกอบฟีนอลิกและกรดไขมันen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
351426.pdf16.23 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons