Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13310
Title: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์แช่เยือกแข็งจากเศษเนื้อปลาทูน่าปรุงรสห่อด้วยผัก |
Other Titles: | Development of frozen product from seasoned tuna meat remainder wraped with vegetable |
Authors: | ไพรัตน์ โสภโณดร อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์ Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | ผลิตภัณฑ์ประมง การเก็บและรักษา;ผลิตภัณฑ์ประมงแช่แข็ง;ปลาแช่แข็ง |
Issue Date: | 2536 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2536 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13310 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
This item is licensed under a Creative Commons License