Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13310
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์แช่เยือกแข็งจากเศษเนื้อปลาทูน่าปรุงรสห่อด้วยผัก
Other Titles: Development of frozen product from seasoned tuna meat remainder wraped with vegetable
Authors: ไพรัตน์ โสภโณดร
อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: ผลิตภัณฑ์ประมง การเก็บและรักษา;ผลิตภัณฑ์ประมงแช่แข็ง;ปลาแช่แข็ง
Issue Date: 2536
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2536
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13310
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
76906.pdf7.37 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons