Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13310
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพรัตน์ โสภโณดร-
dc.contributor.authorอารยา เชาว์เรืองฤทธิ์-
dc.date.accessioned2021-01-06T07:19:43Z-
dc.date.available2021-01-06T07:19:43Z-
dc.date.issued2536-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13310-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2536en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectผลิตภัณฑ์ประมง การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ประมงแช่แข็งen_US
dc.subjectปลาแช่แข็งen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์แช่เยือกแข็งจากเศษเนื้อปลาทูน่าปรุงรสห่อด้วยผักen_US
dc.title.alternativeDevelopment of frozen product from seasoned tuna meat remainder wraped with vegetableen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
76906.pdf7.37 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons