Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13310
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ไพรัตน์ โสภโณดร | - |
dc.contributor.author | อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์ | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-06T07:19:43Z | - |
dc.date.available | 2021-01-06T07:19:43Z | - |
dc.date.issued | 2536 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13310 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2536 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/ | * |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์ประมง การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์ประมงแช่แข็ง | en_US |
dc.subject | ปลาแช่แข็ง | en_US |
dc.title | การพัฒนาผลิตภัณฑ์แช่เยือกแข็งจากเศษเนื้อปลาทูน่าปรุงรสห่อด้วยผัก | en_US |
dc.title.alternative | Development of frozen product from seasoned tuna meat remainder wraped with vegetable | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
This item is licensed under a Creative Commons License