Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13056
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorNatchaphol Buamard-
dc.date.accessioned2020-08-03T06:34:47Z-
dc.date.available2020-08-03T06:34:47Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13056-
dc.descriptionThesis (Ph.D., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2018en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectEthanolen_US
dc.subjectSurimien_US
dc.titleUses of Ethanolic Coconut Husk Extract fot Surimi Gel Strengthening and Enhancement of Oxidative Stability of Emulsion Surimi Gelen_US
dc.title.alternativeการใช้สารสกัดเอทานอลจากกาบมะพร้าวสำหรับการปรับปรุงความแข็งแรงเจลซูริมิและการเพิ่มความคงตัวต่อปฏิกิริยาออกซิเดชันของอิมัลชันซูริมิเจลen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
432119.pdf4.53 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.