Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12993
Title: Effects of some hydrocolloids on the properties and the changes during frozen and refrigerated storage of gels from bigeye snapper mince and surimi
Other Titles: ผลของไฮโดรคอลลอยด์บางชนิดต่อสมบัติและการเปลี่ยนแปลงระหว่างการเก็บรักษาในสภาพแช่แข็งและการเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่ำของเจลเนื้อปลาบดและซูริมิจากปลาตาหวาน
Authors: Soottawat Benjakul
Sasikunya Tuankriangkrai
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Fish as food Preservation;Bigeye Snapper;Hydrocolloids;Surimi Preservation
Issue Date: 2008
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2008
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12993
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
303010.pdf4.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.