Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12993
Title: | Effects of some hydrocolloids on the properties and the changes during frozen and refrigerated storage of gels from bigeye snapper mince and surimi |
Other Titles: | ผลของไฮโดรคอลลอยด์บางชนิดต่อสมบัติและการเปลี่ยนแปลงระหว่างการเก็บรักษาในสภาพแช่แข็งและการเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่ำของเจลเนื้อปลาบดและซูริมิจากปลาตาหวาน |
Authors: | Soottawat Benjakul Sasikunya Tuankriangkrai Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Fish as food Preservation;Bigeye Snapper;Hydrocolloids;Surimi Preservation |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2008 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12993 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
303010.pdf | 4.89 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.