Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12993
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Soottawat Benjakul | - |
dc.contributor.author | Sasikunya Tuankriangkrai | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-16T09:02:39Z | - |
dc.date.available | 2020-06-16T09:02:39Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12993 | - |
dc.description | Thesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2008 | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.publisher | Prince of Songkla University | en_US |
dc.subject | Fish as food Preservation | en_US |
dc.subject | Bigeye Snapper | en_US |
dc.subject | Hydrocolloids | en_US |
dc.subject | Surimi Preservation | en_US |
dc.title | Effects of some hydrocolloids on the properties and the changes during frozen and refrigerated storage of gels from bigeye snapper mince and surimi | en_US |
dc.title.alternative | ผลของไฮโดรคอลลอยด์บางชนิดต่อสมบัติและการเปลี่ยนแปลงระหว่างการเก็บรักษาในสภาพแช่แข็งและการเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่ำของเจลเนื้อปลาบดและซูริมิจากปลาตาหวาน | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
303010.pdf | 4.89 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.