Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12993
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorSasikunya Tuankriangkrai-
dc.date.accessioned2020-06-16T09:02:39Z-
dc.date.available2020-06-16T09:02:39Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12993-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2008en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectFish as food Preservationen_US
dc.subjectBigeye Snapperen_US
dc.subjectHydrocolloidsen_US
dc.subjectSurimi Preservationen_US
dc.titleEffects of some hydrocolloids on the properties and the changes during frozen and refrigerated storage of gels from bigeye snapper mince and surimien_US
dc.title.alternativeผลของไฮโดรคอลลอยด์บางชนิดต่อสมบัติและการเปลี่ยนแปลงระหว่างการเก็บรักษาในสภาพแช่แข็งและการเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่ำของเจลเนื้อปลาบดและซูริมิจากปลาตาหวานen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
303010.pdf4.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.